Copyright © 2017.
A&A Interior

Dizajn i Razvoj

De Gournay - London

De Gorunay tapete ...Paris - Dizajn ‘Amazonia’ rukom oslikana svila Pink Xuan Paper, Fotograf: Mariam Medvedeva

De Gournay je francuska obiteljska tvrtka poznata u cijelom svijetu po luksuznim,  rucno oslikanim tapetama, tkaninama i unikatnim porculanskim posuđem.
U svojim interijerima koristi jake i kontrastne boje, ali koje su u harmoniji i djeluju opustajuce. Izvanrednom strucnoscu  odgovaraju potrebama i najzahtjevnijih kiljenata, te ispunjavaju individualne vizije interijra koliko god bile kompleksne.
Drevnim tehnikama i orignalnim metodama oslikavanja, izvorni umjetnici  stvaraju tapete i tkanine snazne estetike koji se lako unose u tradicionalne, ali i moderne interijere.
Svaka rucno oslikana  tapeta, svaka tkanina i svaki pojedini komad porculana je umjetničo djelo koje stoji samo za sebe i po tome se ističu u ljepoti, ali i u kvaliteti.
Najpoznatiji motivi iz de Gournay arhiva imaju neizmjeran potencijal za reinterpretaciju. Tako motiv koji je upotrebljen na svilenom zastoru u predivnooj duck egg blue boji može se iskoristiti i na zelenoj podlozi na jastučiću. Klijent može sam izabrati boju podloge, dio motiva koji mu se najvise sviđa koje će tada dizajneri iz De Gournya  najbolje uklopiti u vas prostor koji će biti jedinstven.